MINTA .....Ezt a szórólapot tettem ki a faliújságunkra. Célszerűbb lett volna a postaládákba bedobni, de a sokszorosítási költséget nem tudom vállalni. Szabad letölteni, felhasználni, átalakítani tetszés szerint. Ha valaki nem tudja létrehozni a fórumot, szóljon, megcsinálom.

Kedves Szomszédok!

Nem tudom, ki hallotta, mennyit hallott róla, hogy a kerületünkben elindult egy 60+ program.

 

Erről a http://www.ujbuda.hu lapon tájékozódhat.

 

A 60-on túliak minőségi életének a segítése a fő cél. Ennek keretében indult el a szomszédsági civil mozgalom, ahová bárki, kortól függetlenül csatlakozhat. Itt a cél, hogy környezetünket élhetőbbé tegyük lehetőségeinktől függően. Ezt a célt talán leghatékonyabban a saját környezetünkben érhetjük el.

Ehhez feltétlen kommunkációra van szükség. Nem elég csak a ház előtt összefutni, a kisközértben találkozni. Talán a beszélgetések kapcsán meg is ismerhetnénk egymást, és talán többre is futná, mint egy orr alatt elmormogott jónapot.

Egy szó, mint száz, létrehoztam a neten egy fórumot, ahol lehet beszélgetni, megismerni egymás problémáit, és segítési lehetőségeit, hogy egy jó, barátságos házban élhessünk.

A cím: http://goo.gl/CW5n

Remélve, hogy sokaknak van lehetősége a netet használni, kérem, keresse fel ezt a fórumot, és használja a jobbítás szándékával, érdekében.


Ha egy mail címet bedob a postaládámba, akkor átküldöm ezt mailben, és kattintva el lehet érni akkor, nem kell bepötyögni.
Budapest, 2010. április 26.      


Ludvig Erzsi
"B” lh. Fszt. 3.